Bogdan Nicolae crede în şansele Zalăului la titlu

Volei Municipal Zalău a terminat pe locul doi prima parte a campionatului, la două puncte în spatele liderului Tomis Constanţa, însă antrenorul secund, Bogdan Nicolae, consideră că formaţia de la poalele Meseşului poate face o surpriză plăcută în retur chiar pe terenul campioanei.
Zece victorii şi o înfrângere este bilanţul echipei Volei Municipal Zalău în prima parte a campionatului, formaţia pregătită de Stoyan Stoev şi Bogdan Nicolae acumulând 29 de puncte după 11 etape. Practic, voleibaliştii zălăuani au pierdut în tur doar meciul cu Tomis Constanţa, în care au cedat cu scorul de 0 – 3 pe teren propriu. Totuşi, antrenorul secund al Zalăului, Bogdan Nicolae, consideră că Volei Municipal are şanse reale la titlul de campioană, afirmând că echipa de la poalele Meseşului poate face o figură frumoasă în retur chiar pe terenul campioanei.
„Cred că va fi un retur cu multe surprize, aşa cum s-a întâmplat şi în prima parte a campionatului. Avem şanse reale la titlul de campioană. Putem câştiga chiar şi pe terenul echipei Tomis Constanţa. Am pierdut partida tur de la Zalău, dar se poate întâmpla orice în retur. Avem şanse şi în faţa Constanţei, chiar dacă este o echipă cu un lot extrem de valoros. Aşa cum a spus şi antrenorul principal, Stoyan Stoev, trebuie să tratăm cu seriozitate fiecare meci, iar la partida retur cu Tomis Constanţa să fim într-o formă foarte bună. Cred că va fi o partidă decisivă, cu toate că vor mai fi meciuri de disputat până la final”, este de părere antrenorul secund al vicecampioanei.
Volei Municipal Zalău va susţine primul meci din 2015 în data de 10 ianuarie, când va evolua în sferturile de finală ale Cupei României în faţa celor de la Banatul Caransebeş. Meciul va avea loc în Sala Sporturilor din Zalău.

One Thought to “Bogdan Nicolae crede în şansele Zalăului la titlu”

  1. Anonim

    Ii urez sarbatori fericite asa-zise jurnaliste, Daniela Elena Fizesan Chisbora, careia i-au esuat toate incercarile de a deveni asistent medical de renume in Qatar. Este cea care se ocupa cu raspandirea unor zvonuri malitioase la adresa tuturor celor care nu au pus botul la fatarnicia ei de “intelectuala” (de exemplu povestile vanatoresti ale senatorului PSD, Gheorghe Pop bijuteriile viceprimaritei de Zalau, Daniela Cota sau averile liderilor noului PNL Salaj, Radu Capilnasiu si Lucian Bode)!!

    In 2009, Daniela Elena Fizesan Chisbora incerca cu disperare sa dea de vedetele Intact, citez: Zi-mi cum pot sa iti trimit o fotografie cu subprefectul de Salaj, Onorica Abrudan, cica fosta membra PDL, care in timpul serviciului face campanie pentru Bascosu’? In Zalau s-a facut si o campanie in scoli, cica de informare, sub egida prefecturii, prin care elevii dintr-un liceu au fost invatati cum sa voteze. Ghici cine au fost ? Alt subprefect PDL, Claudiu Barsan, impreuna cu directorii PDL de la Casa Judeteana de Pensii Salaj, Anamaria Pernes, si directorul AJOFM Salaj, Romeo Sarca. De asemenea, prefectul Andrei Todea misuna prin judet la ceas de seara. Tot pentru campania lui Base…, desigur. Sper sa vezi mesajul. (ciutacu.ro/articol/asaltul-grotesc-al-termitelor-portocalii/, mircea-badea.ro/blog/replica/comment-page-8/)

Leave a Comment